zelfstandigwerkendkok.nl

Veelgestelde vragen

 

Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen over zelfstandigwerkendkok.nl. Staat je vraag en/of antwoord er niet bij? Je kunt ons altijd bereiken via onderstaand telefoonnummer, e-mail, chat of vul het contactformulier in op de contact pagina. Tot snel!

Zelfstandigwerkendkok.nl is onderdeel van De Witte Brigade. 

Zelfstandigwerkendkok.nl is een platform voor het vinden van een vaste baan in de keuken. De Witte Brigade is gespecialiseerd in het uitzenden van keukenpersoneel door heel Nederland.

Jazeker! Je kunt je bij zowel zelfstandigwerkendkok.nl als bij De Witte Brigade aanmelden. Via De Witte Brigade kun je direct aan slag op uitzendbasis als ZZP'er of bij ons in loondienst. Zelfstandigwerkendkok.nl is het platform voor een vaste baan. Je kunt bijvoorbeeld starten met werken bij De Witte Brigade en uiteindelijk bij een bedrijf via zelfstandigwerkendkok.nl een vaste baan krijgen.

Als je je bij zowel zelfstandigwerkendkok.nl als bij De Witte Brigade wilt aansluiten, vragen we je bij beide in te schrijven.

Je kunt bij zelfstandigwerkendkok.nl terecht voor alle keukenfuncties:

 • Afwasser
 • Hulpkok
 • Basiskok
 • Zelfstandigwerkendkok
 • Patissier
 • Souschef
 • Chefkok

Alle typen bedrijven waar keukenpersoneel ingezet wordt, kan via zelfstandigwerkendkok.nl op zoek naar vast personeel. Te denken valt aan hotels, vakantieparken, restaurants, zorg locaties, etc, etc.

Bedrijven kunnen binnen zelfstandigwerkendkok.nl op zoek naar vast personeel. Wanneer een bedrijf interesse in je heeft, kunnen ze een uitnodiging met een persoonlijk bericht sturen. Wanneer je deze accepteert, plannen jullie online een datum om kennis te maken.

Wanneer een bedrijf in je geïnteresseerd is, is lastig te zeggen. Het is belangrijk dat je je profiel zo volledig mogelijk ingevuld en altijd up-to-date is. Dit maakt je profiel zo aantrekkelijk mogelijk. Het voordeel is dat je vanzelf een melding van de uitnodiging ontvangt, ook via je opgegeven e-mail adres. Mocht je onverhoopt geen interesse hebben in de uitnodiging, dan mag je deze altijd afwijzen.

Wanneer je je hebt aangemeld bij zelfstanidgwerkendkok.nl:

 1. Je ontvangt een mail waarin je profiel bevestigd moet worden
 2. Je kunt nu weer inloggen op mijn.zelfstandigwerkendkok.nl
 3. Vervolgens rond je je profiel af met het invullen van je werkervaring, opleidingen en voorkeuren
 4. Wanneer je profiel volledig is ingevuld, kan je goed gevonden worden door bedrijven.
 5. Als een bedrijf interesse heeft in jouw profiel, ontvang je een uitnodiging met een persoonlijke boodschap.

Wanneer een bedrijf in je is geinteresseerd, dan kan het bedrijf je een uitnodiging sturen met een persoonlijke boodschap.

Is de interesse wederzijds?

  1. Je accepteert de uitnodiging
  2. Zelfstandigwerkendkok.nl stelt een datum en tijdstip voor om kennis te maken bij het bedrijf. Deze uitnodiging kan telefonisch op per mail gebeuren.
  3. Wanneer je de uitnodiging accepteert, is dit ook in je profiel zichtbaar onder 'uitnodigingen' - 'geaccepteerd'.
  4. Als we samen een geschikte datum en tijdstip zijn overeengekomen, dan staat dit ook aangegeven in de uitnodiging.
  5. Als je onverhoopt toch niet bij het gesprek aanwezig kunnen zijn, verzoeken we je dit ruim van te voren via telefoon op 010 4779 172 of email info@zelfstandigwerkendkok.nl aan te geven,